După ce s-a infectat cu COVID-19, Beatrice Rancea a fost surprinsă fără mască la Opera Națională. Cum se apară

11 11. 2020, 14:23

Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale din Iași, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a fost surprinsă fără mască în cadrul insituției, însă se apară și spune că a respectat toate regulile impuse de autorități.

Beatrice Rancea s-a infectat cu noul coronavirus după ce în instituția pe care o conduce au fost depistate mai multe cazuri, Regizorul și-a făcut testul după ce, cu o săptămână în urmă, o angajată a Operei a fost confirmată pozitiv, iar miercuri un alt angajat al instituției a intrat în carantină, deoarece soția lui se îmbolnăvise, potrivit viva.ro

Deși nu a avut niciun simptom Beatrice Rancea a hotărât să se testeze, iar rezultatul a ieșit din nefericire pozitiv.

„Mi-am făcut testul în regim privat, să văd cum stau lucrurile, am fost ieri dimineață, a fost pozitiv. Am luat legătura cu medicul și voi sta două săptămâni în izolare acasă. Sunt bine, nu am niciun simptom. Nu știu dacă m-am infectat sau nu în Operă.

De luni se face o igienizare totală a instituției, DSP-ul a fost anunțat deja. Este mult mai sigur așa, vom igieniza complet instituția, dar așteptăm să vedem ce spune DSP-ul’, a declarat Beatrice Rancea pentru Libertatea.

„Nu am stat fără mască”

Deși în spațiul public au apărut câteva imagini în care managerul Operei Naționale din Iași a apărut fără mască, aceasta se apără și spune că regulile nu au fost încălcate.

„Evident, nu am stat fără mască, nimeni nu a intrat în birou la mine fără mască, am avut întâlniri de maximum 15 minute și la toate cu geamurile deschise în permanență, păstrând inclusiv distanțarea socială. Evident că și spectacolul de Tosca de săptămâna trecută a fost realizat în condiții de maximă siguranță’, a mai subliniat Beatrice Rancea pentru sursa citată.

 

Sursă foto: Instagram, Arhivă Ciao